Bizi takip edin
Dil Seçimi :

Yöresinde doğal olarak yetişen, özenle seçilmiş hardal taneleri yoğun aromasını, rengini ve keskin tadını koruyacak şekilde işlendi.

  • Kullanım Önerileri
    Mutfağınızın yeni misafiri Bağdat Selection Hardal; kendine özgü aroması ve baskın tadıyla et, tavuk ve balık yemeklerinize eşsiz bir lezzet katar. Selection Hardal’ı ılık su ile karıştırdıktan sonra zeytin yağı ve limon suyu ekleyerek yemeklerinizin yanına enfes soslar hazırlayabilirsiniz. Hardal, yumurta sarısı ile yağın birbirine geçişmesini sağladığı için salata terbiyeleri ve mayonez aromalarında da tercih edilebilir. Unutmayın; et ve tavuk yemeklerinde yumuşak tatları keskinleştiren Selection Hardal kullanarak gurme lezzetler yaratabilirsiniz.
  • Püf Noktası
    Hazırlayacağınız soslarda Hardal’ı su ile karıştırdığınızda, karışımın bekleme süresine göre sosun acılığı artar. Karışım esnasında sosunuzu aralıklarla test edip, arzuladığınız acılığa ulaşınca sirke veya limon ilave ederek ideal lezzeti yakalayabilirsiniz.
  • 60 g
Bağdat Hakkında