-
Kullanım ÖnerileriAcı taze biberlerin kurutulup pul haline getirilmesiyle Kırmızı Pul biber elde edilir. Et yemekleri, bazı soslara, peynirler, mantar soteleri, istenilen yemeklerde, kebaplar, salata, mantı, çerkez tavuğu, Macarların milli yemekleri “gulaş”, çorba, etli yemekler, bazı tür soslar, İtalyanların “spagetti” yemeğine konan domatesli sosuna, salata, turşu ve toz halinde bol miktarda değerlendirilir.
- 210 gr
Besin Değerleri
- Enerji ve Besin Öğeleri
- Enerji
- Yağ
- Karbonhidrat
- Protein
- 100 g için
- 320 kcal/1344 kj
- 17g
- 57g
- 12g
- 100 g için RA*
- 16%
- 24%
- 22%
- 24%
Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirler.
Ambalaj Çeşitleri
Bağdat Hakkında