Türkiye’de tam yarım asırdır mutfaklara lezzet katan Bağdat ürünleri, baharatın tazeliğini ve kokusunu neme ve havaya karşı koruyan yeni paketlerinde sizlere sunuluyor.
Türk damak tadına uygun, tamamen katkısız ve doğal olarak işlenen baharat çeşitleri, yüksek teknolojili tesislerde el değmeden, hijyenik şartlarda paketleniyor.
Muskat, Ceviz-i Bevva, Narcil
-
Botanik AdıMyristica frangrans
-
Yetistirildigi YerlerEndonezya kökenli olup Tropik bölgelerde yetişir veya yetiştirilir. Kaynak ülkeler: Endonezya, Grenada, Sri Lanka, Malezya, Papua Yeni Gine’dir.
-
Kullanım ÖnerileriÖğütülmüş veya rendelenmiş olarak unlu ve şekerli ürünlerde, et, tavuk, su ürünü ve bunların sosları, çorba, peynir ve sebzelerde kullanılmaktadır. Kullanılan miktarların az olması gerekmektedir. Bunların yanında parfümeri, eczacılık ve kozmetikte de kullanılmaktadır.

- 160 g
Ambalaj Çeşitleri
Bağdat Hakkında