Türk damak tadına uygun, tamamen katkısız ve doğal olarak işlenen baharat çeşitleri, yüksek teknolojili tesislerde el değmeden, hijyenik şartlarda paketleniyor.
-
Kullanım ÖnerileriEt yemekleri, bazı soslara, peynirler, mantar soteleri, istenilen yemeklerde, kebaplar, salata, mantı, çerkez tavuğu, Macarların milli yemekleri “gulaş”, çorba, etli yemekler, bazı tür soslar, salata, turşu ve toz halinde bol miktarda değerlendirilir.
- 210 g
Besin Değerleri
- Enerji ve Besin Öğeleri
- Enerji
- Yağ
- Karbonhidrat
- Protein
- 100 g için
- 320 kcal/1344 kj
- 17g
- 57g
- 12g
- 100 g için RA*
- 16%
- 24%
- 22%
- 24%
Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirler.
Ambalaj Çeşitleri
Bağdat Hakkında