Bizi takip edin
Dil Seçimi :
  • 120 Dakika
  • 145 Dakika
  • 4 - 6 Kişilik

Malzemeler

  • 12 adet tavuk kanadı
  • 400 gr kestane unu
  • 500 ml fındık yağı
  • ½ çorba kaşığı zencefil
  • 1 çay bardağı soya sos
  • ½ çay bardağı pirinç sirkesi
  • ½ çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı yenibahar
  • ½ çay kaşığı kimyon

Tarifin Hazırlanışı

Un, yağ ve tavuk dışındaki tüm malzemeleri karıştırın. Tavukları karışıma ilave edin ve en az 1 saat buzdolabında marine edin. Tavukları süzdürün ve kestane ununa bulayın. Fındık yağında kanatlar renk değiştirene kadar kızarttıktan sonra kağıt havluya çıkartın.

Bağdat Hakkında
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam