Bizi takip edin
Dil Seçimi :
  • 120 Dakika
  • 145 Dakika
  • 4 - 6 Kişilik

Malzemeler

  • 12 adet tavuk kanadı
  • 400 gr kestane unu
  • 500 ml fındık yağı
  • ½ çorba kaşığı zencefil
  • 1 çay bardağı soya sos
  • ½ çay bardağı pirinç sirkesi
  • ½ çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı yenibahar
  • ½ çay kaşığı kimyon

Tarifin Hazırlanışı

Un, yağ ve tavuk dışındaki tüm malzemeleri karıştırın. Tavukları karışıma ilave edin ve en az 1 saat buzdolabında marine edin. Tavukları süzdürün ve kestane ununa bulayın. Fındık yağında kanatlar renk değiştirene kadar kızarttıktan sonra kağıt havluya çıkartın.

Bağdat Hakkında