Bizi takip edin
Dil Seçimi :

Kendine özgü tada ve aromaya sahip zencefil, yoğun tat ve aromasını koruyacak şekilde işlenerek doğal lezzetiyle mutfaklarınıza sunuluyor.

  • Kullanım Önerileri
    Zencefilin kendine has yoğun tat ve aromasını en yüksek düzeyde barındıran Bağdat Selection Zencefil’i; özellikle tatlı çeşitleri, pastalar, kurabiyeler, meyve kompostoları, bitki ve meyve çayları, reçel yapımı ile çorbalarda, dolma çeşitlerinde ve ızgaralarda kullanabilirsiniz.
  • Püf Noktası
    Selection Zencefil’i kurabiye, pasta, kek ve bisküvilerinizde kullanarak farklı ve enfes lezzetler yaratabilirsiniz.
  • 50 g
Bağdat Hakkında
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam