Bizi takip edin
Dil Seçimi :
  • 5 Dakika
  • 20 Dakika
  • 2 - 4 Kişilik

Malzemeler

  • 2 su bardağı süt
  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağı un
  • 1 diş ufak ezilmiş sarımsak
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kuru nane
  • 2 çay kaşığı tuz
  • Kızartmak için: Az sıvı yağ

Tarifin Hazırlanışı

Çukur bir kaba krep malzemesi konur, mikserle karıştırılır. Hamur 20 dakika kadar dinlendirildikten sonra az yağlanmış kızgın teflon tavaya kepçeyle, tavanın her yanına yayılacak şekilde dökülür. İki yüzü kızartılır.

Bağdat Hakkında
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam