Bizi takip edin
Dil Seçimi :
  • 5 Dakika
  • 25 Dakika
  • 1 - 2 Kişilik

Malzemeler

  • 1 adet bayat ekmek
  • 2 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • 2 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı nane
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay bardağı su

Tarifin Hazırlanışı

Küp şeklinde doğranan ekmekler, sarımsak haricindeki diğer baharatlarla karıştırılıp harmanlanır.

Tahta havanda dövülmüş olan sarımsak suyla karıştırılıp, harmanlanan ekmeklerin içine eklenir.

160 C’lik fırında ara sıra karıştırılarak kızartılır.

Bağdat Hakkında
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam