Bizi takip edin
Dil Seçimi :

Yöresinde doğal olarak yetişen dereotu, özel işleme tekniğiyle işlenerek yoğun tat ve kendine özgü kokusuyla mutfaklarınıza sunuluyor.

  • Kullanım Önerileri
    Bağdat Selection Dereotu’nu; eşsiz kokusu ve yoğun aromasıyla salata ve soslarınıza, sebze, et ve balık yemeklerinize hoş kokulu unutulmaz bir tat katması için mutfaklarınıza sunuyoruz. Zeytinyağlı yemeklerde de tercih edebileceğiniz Selection Dereotu’nu yoğurt soslarınızda ve cacıklarınızda afiyetle kullanabilirsiniz.
  • Püf Noktası
    Yemekten 15 dakika önce sadece iki kaşık Selection Dereotu tüketerek; sofranızdan ideal tokluğa ulaşmış bir şekilde ayrılabilirsiniz.
  • 35 g
Bağdat Hakkında
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam