Bizi takip edin
Dil Seçimi :

Yöresinde doğal olarak yetişen kimyon taneleri özenle seçilip, yoğun koku ve aromasını kaybettirmeyecek özel işleme tekniği ile işlenerek mutfaklarınıza sunuluyor.

  • Kullanım Önerileri
    Keskin kokusu ve tadıyla yemeklerinizde ön plana çıkan Bağdat Selection Kimyon’u, özellikle kıyma ile yapılan yemeklerde; et yemeklerinde köftelerde, et ürünlerinde (sucuk, sosis vb.), kebaplarda ve turşularda lezzetin anahtarı olarak kullanabilirsiniz.
  • Püf Noktası
    Selection Kimyon’u Bağdat Kişniş ile karıştırarak yoğun tadını yumuşatabilirsiniz. Ayrıca kimyon kullanarak az pişmiş etin kokusunu alabilirsiniz.
  • 70 g
Bağdat Hakkında
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam