Bizi takip edin
Dil Seçimi :
Default Image
01/09/2025

Eylül geldiğinde mutfaklarımız da yavaş yavaş sonbahara uyum sağlar. Bu ay, sofralarınıza lezzet katacak küçük dokunuşlarla hem yemeklerinizi renklendirebilir hem de evde keyifli bir tat yolculuğu yaratabilirsiniz.

Kekik, nane, pul biber, sumak, karabiber… Her biri sadece yemeğin tadını artırmakla kalmaz; aynı zamanda sofranıza farklı aromalar ve canlılık katar. Örneğin, taze kekik ve pul biberle hazırlayacağınız sebze sote, hem göze hem damağa hitap eder. Sumaklı yoğurtlu mezeler, kahvaltılarınızı daha ferah ve hafif hale getirir. Karabiberle desteklediğiniz et yemekleri ise klasik lezzeti sofistike bir dokunuşla buluşturur.

Bağdat Baharat’ın özenle seçilmiş yerli ürünleriyle Eylül ayını, kendi mutfak keşfinize ayırabilirsiniz. Sofranızda her öğün, basit bir yemeği bile unutulmaz bir deneyime dönüştürebilir. Bu ay, baharatların gücüyle yemeklerinizi yeniden keşfedin ve küçük dokunuşlarla büyük fark yaratın.

Diğer Blog Yazıları
Bağdat Hakkında
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam