Bizi takip edin
Dil Seçimi :
Default Image
17/09/2025

Sonbahar, sofralarımıza hem sıcak hem de besleyici tatlar getirir. Eylül ayında pazarlarda en taze halleriyle bulabileceğimiz balkabağı, pazı, ıspanak ve patlıcan gibi sebzeler, doğru baharatlarla birleştiğinde bambaşka bir lezzete dönüşür.

Balkabağının doğal tatlı aromasını tarçın ve muskat ile zenginleştirebilir, pazıyı sumak ve sarımsak tozuyla daha ferah hale getirebilirsiniz. Patlıcan yemeklerinde kimyon ve kırmızı pul biber güçlü bir uyum sağlarken, ıspanaklı yemekler karabiber ve muskat ile daha derin bir tat kazanır.

Baharatlarla sebzelerin uyumunu keşfetmek, hem sofralara çeşitlilik katar hem de yemekleri daha sağlıklı hale getirir. Bu sonbaharda mutfağınızı renklendirmek için Bağdat Baharat’ın geniş ürün yelpazesinden ilham alın ve mevsimin taptaze sebzelerini yeni tariflerle buluşturun.

Diğer Blog Yazıları
Bağdat Hakkında
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam