Bizi takip edin
Dil Seçimi :
16/08/2025

       Tarçın, yalnızca sütlaç ya da elmalı turta gibi tatlı tariflerinin değil, aynı zamanda tuzlu yemeklerin de          gizli kahramanıdır. Onun sıcak, hafif odunsu aroması; yemeklere karakter ve derinlik kazandırır.

      Tarçını farklı şekilde denemek için:

  • Kıymalı iç harçlara bir tutam tarçın ekleyerek böreklerinize otantik bir aroma katabilirsiniz.

  • Arap mutfağında sıkça yapıldığı gibi, mercimek çorbasına az miktarda toz tarçın ekleyerek şaşırtıcı bir lezzet dokunuşu yaratabilirsiniz.

  • Pilav tariflerinde tarçın ve karanfil kullanarak sofranıza Doğu esintisi getirebilirsiniz.

    Bağdat Baharat’ın taze ve aromatik tarçın seçenekleriyle tariflerinize sadece lezzet değil, fark katın!

Diğer Blog Yazıları
Bağdat Hakkında
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam